Vi är här för att rädda världen.
Världen måste bli fossilfri. PowerCell tillverkar bränsleceller som ger el utan andra utsläpp än värme och vatten. Genom våra bränsleceller erbjuder vi stationära och mobila kundapplikationer till den globala marknaden. Försäljningen sker dels genom distributörer och dels via direktförsäljing. Vi är listade på First Norh vid Nasdaq Stockholm och bolaget startade som en spin-out från Volvokoncernen. Bland de större ägarna finns Midroc New Technologies och Fouriertransform.

PowerCell har påbörjat förflyttningen från att vara ett teknik- och utvecklingsorienterat uppstartsbolag, till att bli ett innovativt kommersiellt spjutspetsbolag. Vi behöver bli fler för att ta hand om kunder över hela världen som vill byta till förnybara energikällor och bidra till en bättre miljö.
Läs gärna mer på www.powercell.se

Vi söker nu en Business Manager Energy System till PowerCell

Som Business Manager Energy System på PowerCell verkar du i en internationell miljö och är ansvarig för alla kunder inom detta segment. Du rapporterar till Director Sales och utgår från Göteborg. Rollen ställer höga krav på affärsmässighet i arbetet med att identifiera, bearbeta, skapa och utveckla lönsamma kundrelationer. Du driver och leder säljprocessen, förhandlar och skriver avtal. Rollen innebär ca 70-100 resdagar per år.

En av förutsättningarna för att nå resultat är att du har drivet, uthålligheten och förmågan att se helheten i sälj- och marknadsarbetet. Du bör även ha en eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi/marknad/teknik och brinna för att göra affärer. Du är hands-on, entreprenöriell och gillar att ta ett stort eget ansvar. Om du tidigare har arbetat med försäljning av tekniska produkter och/eller tjänster i en internationell miljö vill vi gärna prata med dig!

Du är en trygg teamspelare som är drivande, kommunikativ och lyhörd, gillar att jobba med personer med hög kompetens och förstår behovet av flexibilitet. Du är engagerad, ödmjuk, social och lägger stor vikt vid etik och affärsmoral.

PowerCell sitter i ljusa lokaler i Biskopsgårdens industriområde. Vi är i dagsläget ca 60 personer som arbetar tillsammans för att rädda världen. Vår kultur definieras av tillit, mod och passion för det vi gör.

Du söker tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till career@powercell.se
Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten direkt!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oscar Hamréus, HR-konsult på oscar.hamreus@powercell.se
I den här rekryteringen har vi valt annonsvägar och samarbetspartner och tackar därför vänligen men bestämt nej till vidare kontakter med annonsförsäljare eller rekryterings- och bemanningsbolag.


Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Oscar Hamréus, HR-konsult
oscar.hamreus@powercell.se
Tel. 0793-365010